Webbutveckling

Ditt företag förtjänar en snygg och professionell hemsida. Vi hjälper dig ta fram en sida utifrån ditt företags grafiska profil och identitet eller så kan vi hjälpa er att ta fram en ny modern identitet.

Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal

Berätta vad du har för önskemål eller problem så hör vi av oss imorgon!
Varför en ny hemsida?

Er hemsida är grundpelaren i företagets digitala närvaro. När era potentiella kunder besöker er hemsida så är det viktigt att ni kan förmedla vilka ni är och vad ni står för. En väldesignad, lättnavigerad och professionell hemsida inger förtroende och seriositet.

Varför välja Gowise?

Vi har många års erfarenhet av webbutveckling och kommer från gedigna utbildningar inom it. Detta ger oss fördelen att vi har de tekniska kunskaperna att utveckla din hemsida exakt så som du vill ha den, med finesser som är unika för just er. Endast fantasin sätter gränsen på vad vi kan göra tillsammans. Vi kan utveckla hemsidor i vanliga CMS som WordPress men också utveckla dem från grunden om det krävs.

Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal

Berätta vad du har för önskemål eller problem så hör vi av oss imorgon!
Hur vi gör för att uppnå dina mål

1. Uppstart

Vi börjar med att gemensamt med er bilda oss en uppfattning av vad ni vill ha. Detta kan kunder ibland ha svårt att sätta ord på men vi är duktiga på att läsa in vad ni faktiskt söker.

2. Prototyp

När vi har klart för oss vad ni söker så startar arbetet att ta fram en prototyp (mockup) för att se så att vi är på samma linje. Detta steg kan se lite olika ut beroende på hur djupgående designförändringar ni är ute efter. När prototyp är klar så går vi igenom och ser till så att ni är nöjda med resultatet.

3. Utveckling

När ni är nöjda med hur prototypen ser ut och fungerar börjar arbetet att bygga hemsidan. Under förloppet får ni uppdateringar och får följa med på resan till den färdiga hemsidan. Vi bygger självklart sidan så att den är sökmotorvänlig och enligt konstens alla regler. Vi kan hjälpa er skriva texter alternativt gå igenom era texter för att de ska vara anpassade för att prestera bra i sökmotorerna.

4. Uppföljning

När er nya hemsida är färdig så går vi igenom allt tillsammans och ser till så att ni är nöjda till tusen. Därefter hjälper vi er att publicera hemsidan på nätet. Vi har även lösningar för underhåll och hosting om ni önskar hjälp med det. Många kunder fortsätter även vara kunder i form av sökmotoroptimering och sökordsannonsering.

Vad kostar en ny hemsida?

Priset för att arbeta med oss beror på hur omfattande jobbet är. Efter att ha gjort en analys av vad som kommer krävas för att nå era förväntningar och mål så får ni en kostnadsfri offert.