Systemutveckling

Gowise hjälper ert företag att ta idé till verklighet. Vill ny bygga en ny app eller ha ett nytt skräddarsytt system för att öka effektiviteten i företaget? Våra programmerare har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att komma i hamn med stora och små projekt.

Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal

Berätta vad du har för önskemål eller problem så hör vi av oss imorgon!
Vad är en it-konsult?

Ofta finns inte den kompetens inom företaget som krävs för att utveckla ett nytt system eller en ny app. Då är det bra att ta extern hjälp i form av en it-konsultfirma. Med en nära kontakt med kund så hjälper it-konsultfirman att ta projektet från start till slut.

Varför ska vi hjälpa dig med systemutveckling?

Vi på Gowise har lång erfarenhet av att bygga skräddarsydda företagssystem och har jobbat med en mängd stora och små varumärken. Vi vet vad som krävs för att lyckas med projektet, från start till slut. Vi sköter projektledning, utveckling och ser till att ni är nöjda med slutprodukten. All programmeringskod dokumenteras noga för att säkerställa att framtida vidareutveckling ska bli så enkel som möjligt.

Högutbildade utvecklare

Alla våra utvecklare har minst tre års utbildning inom systemutveckling och lång erfarenhet av att jobba i projekt som kräver fokus och engagemang.

Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal

Berätta vad du har för önskemål eller problem så hör vi av oss imorgon!
Hur vi gör för att uppnå era mål

1. Uppstart

Vi börjar med samtal om vad ni är ute efter. Många gånger vet kunden bara ungefär vad denne är ute efter. Vi hjälper er att komma med förslag och lösningar och tillsammans skapar vi en kravspecifikation över vad ni kan förvänta er.

2. Prototyp

Efter att ha gjort en gedigen genomgång av kravspecen återkommer vi med en prototyp över hur systemet eller appen skulle kunna se ut. Vi går igenom och bearbetar den tills vi ni är nöjda med hur allt kommer att fungera och se ut.

3. Projektledning

Vi jobbar iterativt och återkopplar ofta till er som kunder med status på projektet och lösningar på problem vi har stött på. Ofta kan vi lösa de flesta problem som uppstår men om det uppstår oklarheter i funktion som inte har en självklar lösning så bollar vi tillbaka till er som kund.

4. Testning

Under hela projektets gång utför vi kontinuerligt tester för att minimera risken för buggar i systemet. Vi är måna om att leverera en produkt av hög kvalité.

5. Leverans och uppföljning

När systemet är klart levererar vi allt med en noga utför dokumentation. Om det finns intresse så kan vi sköta drift på våra servrar. Efter en tids användning av systemet kommer kunder ofta på vidareutvecklingsmöjligheter och då hjälper vi mer än gärna till att förverkliga dessa.

Vad kostar det att anlita Gowise?

Beroende på omfattningen av systemet blir kostnaden olika. Efter att vi har bildat oss en uppfattning om vad ni är ute efter återkommer vi med en offert.