Google Ads (SEM)

Google Ads (tidigare Google Adwords) ger ditt företag möjlighet att skapa annonser och visa dem tillsammans med det organiska sökresultatet. Detta gör att du kan nå dina kunder just när de söker efter dig och dina tjänster eller produkter.

Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal

Berätta vad du har för önskemål eller problem så hör vi av oss imorgon!
Varför sökmarknadsföring?

För att nå ut till dina kunder när de är som mest köpstarka är sökmarknadsföring via Google Ads det givna valet. Ni väljer vilka sökord som är intressanta och dyker sedan upp när kunder söker på Google efter sökorden ni valt, tillsammans med organiska resultat. Ni betalar bara när någon klickar på annonserna. Om ni gör på rätt sätt så är konverteringsgraden hög, från besökare till kund. För att få bästa långsiktiga resultat är en kombination av både SEO och SEM att föredra.

Varför ska vi hjälpa dig med Google Ads?

Sökordsannonsering är mer än att bara synas på förstasidan, hamna högt upp i resultaten eller öka besökarna på hemsidan. Till största del handlar det om att rätt besökare klickar på din annons och senare konverterar till kund. För att få bra resultat så behövs planering, analys och kompetens kring verktygen Google Ads. Våra sökmotorkonsulter som hjälper dig med Adwords är certifierade av Google. Vi har även kompetens inom Google remarketing, Displayannonsering, Google Shopping och Youtube-annonsering.

Ingen bindningstid

Vi kommer att göra allt för att du ska nå dina mål. Därför har vi också valt att inte ha någon bindningstid på våra tjänster utan 1 kalendermånads uppsägningstid. Om vi inte når upp till dina förväntningar så är du inte fast med oss. Vi tror att utan bindningstid blir vi bättre.

Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal

Berätta vad du har för önskemål eller problem så hör vi av oss imorgon!
Varför räcker det inte att investera i SEO?

__

89% av trafiken genererad av annonser ersätts inte av klick i de organiska sökresultaten när  annonserna pausas. Läs mer

__

För sökningar med hög kommersiell avsikt får de tre bästa annonsplatserna cirka 40% av klicken på sökresultatsidan.

__

98% av sökarna väljer ett företag som finns på förstasidan av Googles sökresultat.  Genom att använda Google Ads garanterar du en plats även för sökord med hög konkurrens.

Hur vi gör för att uppnå dina mål

1. Sökordsanalys

Vi börjar med att titta närmare på er bransch, vilka sökord som är relevanta hur sökvolymen ser ut på de olika sökorden. Därefter väljer vi tillsammans med er ut vilka sökord som vi bör satsa på.

2. Kampanjer

Efter att ha gjort en gedigen sökordsanalys så tittar vi på hur vi bör lägga upp de olika kampanjerna. Vilka landningssidor på din hemsida är relevanta för en besökare att hamna på och vi undersöker även behovet av att skapa fler.

3. Annonser

Vi skapar annonser som är engagerande och relevanta till sökord och landningssidor. När en potentiell kund klickar på en annons så vill vi helt enkelt att denne ska känna att den hamnade rätt och på en sida som fångar dennes intresse.

4. Kontinuerligt arbete

För att annonserna ska fungera bra så jobbar vi löpande med att förbättra kampanjerna. Vi optimerar budstrategierna för att få så lönsamma positioner som möjligt och vi testar nya sökord som kan ha potential. Vi lägger till negativa sökord kontinuerligt för att förhindra att sökord som är irrelevanta visar dina annonser. Under tidens gång analyserar vi era landningssidor och kommer med tips om hur ni kan konvertera fler besökare och få bättre resultat.

5. Uppföljning

Vi rapporterar löpande med statistik om hur det går för era kampanjer och era annonser. Vi jobbar iterativt och går tillbaka till punkt ett för att se om det är något vi kan göra ännu bättre eller om det dyker upp nya sökord för er bransch som vi bör lägga till i vår lista på relevanta sökord. Då var sjätte googlesökning aldrig har gjorts tidigare så tar vi hänsyn till att sättet människor söker på ändras och att vi hela tiden måste följa med i utvecklingen.

Vad kostar Google Ads?

Du endast när någon klickar på dina annonser. Att betala per klick gör Google ads till en kostnadseffektiv typ av annonsering. Du betalar direkt till Google och vi på Gowise tar ingen extra provision för detta. Då du arbetar med oss som sökordskonsulter så tar vi ett fast arvode för att ta hand om ditt Google Ads-konto.