Sökmotoroptimering (SEO)

Hjälp dina kunder att hitta din hemsida när de är som mest köpsugna. Om du vill synas långsiktigt i sökresultaten är detta något för dig.

Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal

Berätta vad du har för önskemål eller problem så hör vi av oss imorgon!
Vad är SEO?

Sökmotoroptimering är olika typer av tekniker för att hamna så högre upp i de olika söktmotorernas resultat på specifika ord eller teman. Det finns många som tror att SEO är magi eller tur men det finns recept som har visat sig fungera långsiktigt och som ger kunder mångfaldigt tillbaka för det de investerat i tid och pengar.

SEO som passar dig

Vi hjälper dig gärna att uppnå dina mål. Med lång erfarenhet av arbete med sökmotoroptimering har vi lärt oss vad som ger resultat. Vi hjälper dig att hitta vilka sökord du bör satsa på och hjälper dig hela vägen till toppen av Googles sökresultat.

Ingen bindningstid

Vi kommer att göra allt för att du ska nå dina mål. Därför har vi också valt att inte ha någon bindningstid på våra tjänster utan 1 kalendermånads uppsägningstid. Om vi inte når upp till dina förväntningar så är du inte fast med oss. Vi tror att fler vågar prova på sökmotoroptimering när de vet att vi måste göra vårt yttersta för att behålla våra kunder. Vi tror också att det gör oss bättre.

Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal

Berätta vad du har för önskemål eller problem så hör vi av oss imorgon!
Hur bra optimerad är din hemsida?

Gör en gratis SEO-analys – Analysera din hemsidas övergripande SEO-hälsa och få en detaljerad rapport som identifierar de problem vi hittar.

Hur vi gör för att uppnå dina mål

1. Sökordsanalys

Vi börjar med att titta närmare på er bransch, vilka sökord som är relevanta, hur konkurrensen ser ut och sökvolymer på de olika sökorden. Därefter väljer vi tillsammans med er ut vilka sökord som är mest lönsamma och som vi ska optimera för.

2. On Page SEO

Efter att vi är klara med sökordsanalysen så tittar vi på om er hemsida är byggd på ett sökmotorvänligt sätt och hur hemsidan bör optimeras på bästa sätt för att ranka så högt som möjligt. Här tittar vi på hur själva sidan är uppbyggd men också på hur de olika texterna är skrivna.

3. Off Page SEO

Vi som jobbar med SEO vet vikten av att ta fram en bra och långsiktig strategi för optimeringsarbetet som inte hör till själva hemsidan. Länkar och länkbygge har en väldigt stor inverkan på hur er hemsida står sig mot sina konkurrenter. Vi tar fram en länkstrategi för att du ska hamna i topp hos Google och andra sökmotorer.

4. Uppföljning

Sökmotoroptimering är ett kontinuerligt och långsiktigt arbete. Vi rapporterar löpande med statistik om hur det går för era sökord och er hemsida. Vi jobbar iterativt och går tillbaka till punkt ett för att se om det är något vi kan göra ännu bättre eller om det dyker upp nya sökord för er bransch som vi bör lägga till i vår lista på relevanta sökord. Då var sjätte googlesökning aldrig har gjorts tidigare så tar vi hänsyn till att sättet människor söker på ändras och att vi hela tiden måste följa med i utvecklingen.

Vad kostar sökmotoroptimering?

Priset för att arbeta med oss beror på vilka mål vi sätter upp och vilka förutsättningar som finns från början. Efter att ha gjort en analys av vad som kommer krävas för att nå era mål så får ni en kostnadsfri offert.